Hoe lummelen en lanterfanten tot een flexibel interieurontwerp leiden

Zomer was vakantietijd. Je kwam los van je dagelijkse bezigheden en nam afstand. Meestal letterlijk door je huis te verlaten en op reis te gaan naar een onbekende bestemming. Je verblijfplek was anders. De omgeving nieuw. Je keek je ogen uit en genoot van nog-niet-eerder-geziene-vergezichten. Je tempo veranderde. Door te vertragen leek het of je stil stond, terwijl tegelijkertijd allerlei indrukken over elkaar heen buitelden en je inspiratie een hoge vlucht nam.

Verzameling van vier kleurrijke meubels op een speelse manier gerangschikt.
Foto van vuurtoren in het midden van de duinen met zonsondergang op de achtergrond.

Tenzij...je zo hard hebt doorgewerkt, dat je heel veel moeite had om stil te gaan ZITTEN

Want je hoofd stond er gewoon nog niet naar. Het ZAT vol gedachten over het ontwerp voor die klant. Vanaf het begin liep dit traject al anders. Je had het gevoel dat je opnieuw beginnen moest. Je kennis over interieur leek overbodig bij het horen van de eisen en het zien van de ruimte waar de leidinggevende van een team van dertigers je doorheen loodste.

Maak een ontwerp voor mijn team dat ‘scrum werken’ hoog in het vaandel heeft staan, zo luidde de opdracht.

Twee mensen voeren een gesprek zittend en staand naast een ziteiland.
Foto van modulair ziteiland met verschillende zitopties en tafels.

Laat standaard gaan en flexibel er op los

Want ook binnen de ADX collectie heb jij keus genoeg en geven we je volledig de vrije hand in de diverse uitvoeringen, incl. maatvoering en opties. In onze ogen gaan de keuzemogelijkheden van de ADX Flex zelfs een stap verder. Vooral voor interieurvormgevers als jij biedt dit volop mogelijkheden. Want het liefst bedien je je klant met een ontwerp van een maatwerk meubel dat volledig is afgestemd op de werkzaamheden van haar team dat regelmatig in een scrumruimte overlegt.

Wil je meer uitleg?

Werp een blik op onze video. Besluit dan voor jezelf om het gepieker los te laten, zodat je eindelijk ruimte geeft aan de vrije tijd waar je recht op hebt. Een flexibele inspiratietijd toegewenst! Zelfs onder werktijd…