Comfortabele maatwerk zitoplossingen

In dit blog lees je:

  • hoe maatwerk een tweevoudige uitwerking heeft op de inrichting die jij voor ogen hebt
  • dat je vervolgens met één muisklik je interieurontwerp voorziet van dergelijke maatwerk banken
  • waar je de afbeeldingen in hoge resolutie uploadt, zodat je die toevoegt aan je presentatie
  • dat je de bedoelde kleurstalen ontvangt en je klant een volledig beeld geeft van de gloednieuwe interieurinrichting
Drie mensen kijken naar elkaar op een lange loungebank met sierkussens.
Verschillende stoffen verspreid over een tafel. Er staan decoratieve bloemen op tafel.

Voor wat betreft het toesturen van stalenkaarten

Geef nauwgezet de naam van de collectie én de kleurnummers door. Vaak ontvang je de toegestuurde stalen in een groter formaat dan op de standaard stalenkaart zichtbaar is. Een dag na je aanvraag valt de envelop meestal al bij jou in de bus op het werkadres dat je doorgegeven hebt, waarna jij de materialen aan je klant kunt tonen.

Of de verzending ook rechtstreeks kan om het beslisproces te bespoedigen? Uiteraard. Mits je de juiste contactgegevens (tijdig) met ons deelt.

Eenvoudig.
Rechttoe rechtaan en dubbelop voor iedereen

Op het eerste gezicht zien wandbanken er simpel uit. Geen onnodige franjes noch ingewikkelde tierlantijntjes, maar ronduit een rugleuning en een zitting, standaard ondersteund door een zwart onderstel (plint) of bijbehorende pootjes. Onze bedoeling met comfortabel zitten is uitsluitend dat.

Kantoorinrichting met stoelen, rond ziteiland met boom in het midden en kantinebanken met tafels.

Gewoonheid en ongekunsteldheid

We laten weg wat daarvan afleidt, maar benadrukken liever het comfort op de lange termijn voor jou én de gebruiker. We leggen de focus op eenvoud als krachtige basis met netheid als graadmeter. En zoals er geen één is zoals jij, richten we ons voornamelijk op de behoeftes van jou én dus die van jouw klant. Groots liefhebber zijn we van gemak bieden, zodat je met specifieke maatvoering en opties de creatieve fase ten volle benutten kunt. Zonder twijfel werkt dat door voor degenen die er in de schoolpraktijk of anderszins gebruik van maken. Immers: je speelt in op de wensen en behoeftes van de doelgroep. En creativiteit en originaliteit die je in je ontwerp deelt, komt jouw klant ten goede. Én jezelf. Niet voor even, maar voor de lange termijn. Eerder heb je immers gelezen over multiplex als hoofdbestanddeel van het binnenwerk in de maatwerk banken. Geen concessies doen we daarin (tenzij jij of jouw klant heel bewust voor een andere binnenkant kiest, bijv. wanneer er geen sprake is van regelmatig zeer intensief gebruik).

Twee brochures op een bijzettafel. Op de achtergrond een bank met daarboven de tekst: "Misschien wel de beste bank van Nederland.".

Wat levert het jou dan op als je juist wel voor een maatwerk multiplex romp kiest

  • 10 jaar garantie op het binnenwerk van banken uit de ADX collectie (o.a. ADX Active, Flex, Lounge, Ziteiland)
  • of 5 jaar op de romp van comfort (wand)banken en fauteuils (o.a. treinbanken, Luna, Lucaz, Lucy, maar ook hockers en Diezijnvoorklein)
Meeting in een showroom met projectmeubilair. Man geeft uitleg over een presentatie tegenover een groep luisterende mensen.

Het avontuur van mensen ontmoeten stopt nooit

Het krachtige fundament in de banken biedt jou alle ruimte om je eigen vindingrijkheid me-ters-lang in te zetten. Gebruikers van de wandbanken krijgen vooral gelegenheid om contact te leggen. Tussen de een en de ander. Zitplaatsen bieden áltijd ruimte voor toevallige, vooropgezette of ongewilde ontmoetingen die plaatsvinden tussen collega’s en nieuwe klanten. Tussen leerlingen onderling of met hun docenten. Met bewoners die op hun oude dag moeten leunen op de toewijding van hun verzorgers. Tussen ‘diezijnvoorklein’ en betrokken leidsters. Kortom: met elk maatwerk interieurontwerp oefen je je dus dagelijks in het zorg dragen voor die ander. Bewust of onbewust. Met de bedoeling dat de ander eveneens toeziet en weet dat ‘het’ goed ZIT.

Om je te helpen je werkflow te bevorderen zodat je je ontwerp met diverse soorten maatwerk kunt vullen, vind je op de site dwg’s en afbeeldingen in hoge resolutie. Ga naar downloads en voer gebruikersnaam en wachtwoord in. Et voilà. Klaar is Kees.

Of bekijk de video. P.S. het inspiratieboek downloaden is een optie om je op maatwerk ideeën te brengen als je het even niet meer ziet z… (juist).

En voor het geval je onbedoeld gist en daardoor het een en ander mist? Leer ons (van een afstandje) kennen en kijk hier mee. Dank alvast! Namens de voltallige bankenbende.